Blog

2022 Yılının En Popüler Duvar Üniteleri ile Evlerinize Ahenk Katın

En Popüler Duvar Üniteleri

Ev dekorasyonu yapılır iken işe ilk olarak oturma odasından başlanılmaktadır. Oturma odası hem aile bireylerinin hem de misafirlerin ağırlandığı bir odadır. Bu nedenle oturma odasında yer alan eşyaların seçimi sırasında ayrıca dikkat edilmelidir. Oturma odası için eşya seçimi yapılır iken işe ilk olarak büyük eşyalardan başlanmaktadır. Kanepeler, koltuklar ve berjerler bu konuda ön plana çıkmaktadır. Oturma gruplarının seçimi, odanın duvar rengi ve boyutuna bağlı yapılmaktadır. Oturma grubu seçiminin hemen ardından ise diğer büyük mobilya olan duvar ünitesi alınmaktadır. Duvar üniteleri seçimi için dikkate alınması gereken aşama oda ile bir bütünlük sağlamasıdır. Oda ile uyum sağlamayan bir ünite ne kadar güzel olursa olsun işe yaramayacaktır. Aşağıda oda dekorasyonunda kullanmanız için birkaç duvar ünitesi modeli yer almaktadır. Bu modeller arasından bir seçim yaparak isteğinize uygun bir oda yaratabilirsiniz.

Ada Ahşap Duvar Ünitesi Modeli

Ada Ahşap Duvar Ünitesi Modeli

Ahşap hem doğal görünümü hem de yumuşak genişleri ile huzur verici bir etkiye sahiptir. Odalarınızın herhangi birinde ahşabın huzur verici etkisinden yararlanmak istiyor iseniz bu model ideal olacaktır. Ada Ahşap Duvar Ünitesi Modeli sizler için siyah ve ahşabın bir arada kullanılmasından elde edilmiştir. Siyahın asil tonları bu model ile evlerinize uğur getirecektir. Ahşabın yumuşak tonları ise diğer parçalar ile kombin yapılabilecek bir uyuma sahiptir. Modele ait bir adet yan dolap ve bir adet üst kitaplık yer almaktadır. Kitaplığına kitap ya da biblo gibi sergilenecek eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Dolaba ise ortada görünmesini istemediğiniz ürünleri koyabilirsiniz. Oldukça inovatif bir tasarıma sahip olan modeli siyah ya da ahşap detaylara sahip mobilyalar ile kullanabilirsiniz.

Eva Dörtgen Duvar Ünitesi Modeli

Keskin kenarlara ev sahipliği yapan duvar ünitesi modelleri tarih boyunca çok sevilerek kullanılmaktadır. Özellikle doksanlı yıllara damga vuran keskin hatlar oturma grupları ile büyük bir uyum yakalamaktadır. Eva Dörtgen Duvar Ünitesi Modeli sayesinde keskin ve minimal hatları oturma odası, salon, misafir odası gibi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz oda dekorasyonunu bu model ile oluşturabilirsiniz. Birbiri ile uyumlu kahve ve siyah tonlarını bir arada kullanan model, estetik bir kitaplığa sahiptir. Modelde kitaplık dolap ile bitişik bir şekilde tasarlanmıştır. Bu iki parça televizyon ünitesinin üst kısmında yer almaktadır.

Hitit Açık Renk Duvar Ünitesi Modeli

Evine ferah ve aydınlık bir hava getirmek isteyen kişiler açık renkli oturma grubu ya da duvar ünitesi seçebilmektedir. Açık renkler farklı desenler ile kolay uyum sağlayabilmektedir. Bu sayede kombin yapmakta zorlanmazsınız. Farklı stilde tasarlanmış odalara çok yakışan Hitit Açık Renk Duvar Ünitesi Modeli ile aradığınız huzuru evinizde bulabilirsiniz. Kullanışlı tutma kulpları, ergonomik kitaplığı ve ahşap ayakları ile sizleri büyüleyecek bu modele site üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hedef Koyu Renk Duvar Ünitesi Modeli

Özellikle Hedef Oturma Grubu ile bir arada kullanıldığında misafirlerinizi mest edecek bu modeli çok seveceksiniz. Modelin üst kısmında bir adet iki raflı kitaplık yer almaktadır. Kitaplığın kenar kısımları açık bırakılmıştır. Bu sayede estetik bir görünüm elde edilmiştir. Ünitenin üst tablasında mermer detaylar hâkimdir. Mermerin doğal geçişlerini evinizde ağırlamak ister iseniz bu modelde yardım alabilirsiniz. Hedef Koyu Renk Duvar Ünitesi Modeli oldukça kullanışlı olup sizleri aldığınıza pişman etmeyecektir.

Soft Duvar Ünitesi Modeli

Soft tonların odanıza huzur ve mutluluk getirmesini istiyor iseniz bu tonları duvar ünitenizde ya da oturma gruplarınızda kullanabilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlanan bu modelde estetik bir duruş hâkimdir. Modelin ayak detayları her stile uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır. Soft Duvar Ünitesi Modeli içerisinde yer alan kitaplığa ona yakın kitap koyabilirsiniz. Modelde yer alan kapaklı raflar sizlerin kolayca bulmak isteyebileceğiniz eşyalarınızı koyabilmeniz amacı ile hazırlanmıştır.

Krem Rengi Duvar Ünitesi Modeli

Eğer açık tonların evinize ferahlık getirmesini istiyor iseniz krem rengi, beyaz ya da bej gibi renklerden yararlanabilirsiniz. Hem oturma gruplarına hem sehpalara hem de duvar ünitelerine uyum sağlayan bu renkler, odanızın daha aydınlık görünmesini sağlayacaktır. Krem Rengi Duvar Ünitesi Modeli sayesinde aradığınız rahatlığı odalarınıza taşıyabilirsiniz. Televizyona daha rahat odaklanmanızı sağlayacak bu model en uygun fiyat aralıkları ile sizlere sunulmaktadır.

Back to list

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir