Blog

2022 Yılı Esintileri ile Sizleri Büyüleyecek Yatak Odası Takımları

2022 Yılı Esintileri ile Sizleri Büyüleyecek Yatak Odası Takımları

Yatak odaları insanların evlerindeki en özel alanlardır. Bu özel alanlarda geçirilen zamanlar oldukça kalitelidir. Zamanların kalitesini artırmak için yatak odalarında kullanılan takımlara dikkat etmek gerekmektedir. Takım seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurlardan ilki yatak odası takımının yatak odalarına uygun bir boyutta tasarlanmış olmasıdır. Eğer yatak odalarınız küçük bir boyutta ise minimal takımları tercih edebilirsiniz. Eğer odalarınız daha geniş bir boyuta sahip ise koyu renk mobilyalardan yardım alabilirsiniz. Koyu renk, geniş odalarınızı verimli kullanmanız için oldukça idealdir. Yatak odalarınızda kullanacağınız takımların diğer aksesuarlarınız ile uyum içerisinde olması da son derece önemlidir. Hareketli eşyalarınızı sade bir yatak odası takımı ile kombin yaparak kullanabilirsiniz. Aşağıda hem sade hem de hareketli yatak odası takımları yer almaktadır. İsteğinize uygun olarak aşağıdaki takımlardan birini seçebilir ve odanızı isteğinize uygun dizayn edebilirsiniz.

Eva Koyu Yatak Odası Takımı

Eva Koyu Yatak Odası Takımı

Yatak odanız için seçeceğiniz takımların rengini oda duvarlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Oda duvarlarınızın renk tonuna göre eşyalarınızı seçebilirsiniz. Eğer yatak odanız için kullanmayı planladığınız oda açık renkli duvarlara sahip ise mobilyalarınızı da açık renklerde seçebilirsiniz. Eğer duvarlarınız koyu renk ise Eva Koyu Yatak Odası Takımı ile istediğiniz kombini ortaya çıkarabilirsiniz. Eva model, modasını uzun süre kaybetmeyecek detaylara sahiptir. Eşyaların yeni tasarım olması 2022 ve sonrası için ideal olacaktır. Eva modeli hem geniş çaplı odalarınızda hem de dar alanlarda tercih edebilirsiniz. Vücudunuzu rahat ettirecek ergonomik tasarımı ile modelin sizde bıraktığı büyüleyici etkiye şahit olabilirsiniz.

Ada Gri Yatak Odası Takımı

Yatak odalarınızda yalnızca o yıla özgü değil diğer yılları da içinde barındıracak bir detay arıyor iseniz gri renk takımlardan yardım alabilirsiniz. Gri renk yatak odası takımları zamansız geçişlere ev sahipliği yapmaktadır. Gri renk takımlar ile açık renkleri kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz. Ayrıca siyahın tonlarını da gri ile bir arada kullanabilirsiniz. Gri renk ile uyumlu ahşap detaylar sizler için doğal bir görünümün habercisi olacaktır. Uyandığınız an kendinizi duvarların arasına hapsolmuş gibi hissetmektense doğal bir ortamda bulmak için ahşap ve gri renklerin birleşiminden yararlanabilirsiniz. Yaylı bir mekanizmaya ev sahipliği yapan yatak odası takımının yatağında rahat bir şekilde uykuya dalabilirsiniz. Bu takım sayesinde uyanmanız da daha kolay olacaktır.

Ahşap Yatak Odası Takımı

2022 yılının en göz kamaştıran doğal görünümü ahşap tonları ile sağlanmaktadır. Ahşabın hafif geçişleri sayesinde yatak odanızı isteğinize uygun dizayn edebilirsiniz. Sizleri şaşırtacak bir görünüme sahip olan Ahşap Yatak Odası Takımı sıradanlıktan uzaklaşmaktadır. Modelde bazanın tamamı ahşap ile çevrelenmiştir. Odalarınızda kullandığınız ahşabın ferahlatıcı etkisi yalnızca baza ile sınırlı kalmamaktadır. Komodinde, şifonyerde, kıyafet dolabında ve daha pek çok detayda ahşabı görebilirsiniz.

Hitit Yatak Odası Takımı

Hitit Yatak Odası Takımı

Özellikle genç ve yeni evli çiftlerin tercih listesinde olan Hitit Yatak Odası Takımı büyük indirimler ile sizleri beklemektedir. Takım içerisinde çiftlerin ihtiyaç duyabileceği her tür mobilya yer almaktadır. Takımdaki geniş çaplı kıyafet dolabı iki kişinin de kıyafetlerini içerisinde barındırabilecek bir kapasiteye sahiptir. Kıyafet dolabının içerisinde küçük çamaşırların konabileceği raflar ve pantolonların kırışmadan kalabileceği askılar yer almaktadır. Bu takımı özellikle krem rengi duvar ve halılarınız ile kombin yaparak uyumlu bir hava ortaya koyabilirsiniz.

Hedef Kahve Yatak Odası Takımları

Eğer ki kahverengi ve tonlarından hoşlanıyor iseniz bu takımı inceleyebilirsiniz. Yatak odalarında geniş bir kullanım olanağı sunan Hedef Kahve Yatak Odası Takımı ile büyülü bir yolcuğa çıkacaksınız. Takımda yer alan baza ve yatak sizlerin uyku kalitesini artırmaya yönelik tasarlanmıştır. Bu nedenle özellikle uykuya zor dalan insanların ve alarm çalınca hızlı uyanamayan insanların tercihi bu takımdır. Takım içerisinde yer alan komodin ahşap malzemeden imal edilmiştir. Şifonyerin tek bir çekmecesi vardır. Çekmecenin tutma kulpu siyah ile kaplanmıştır.

Mat Siyah Yatak Odası Takımı

Odasında soft renklerden daha ziyade mat renklere yer vermek isteyen kişiler Mat Siyah Yatak Odası Takımı tercih edebilmektedir. Mat siyah özellikle gold rengi ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Modelde yer verilen gold detaylar sizleri 2022 yılında bir gezintiye çıkaracaktır.

Back to list

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir